Restaurant

restaurant2restaurantlang.jpg

Op vrijdag en zaterdag is ook het restaurant geopend en dit na reservatie. Hierbij kunt u opteren voor een gastronomisch maandmenu of u kan een keuze maken uit onze uitgebreide restaurantkaart.

Op zondag is het restaurant doorlopend open van 12u ’s middags tot 22u.
Op zondagnamiddag ontpopt feestsalons De Koetse zich tot een feestelijke bistro met DJ.Dit wekelijkse evenement is uniek in de streek.


WIJNKAART

Het harmoniseren van gerecht en wijn, verscheidenheid, herkenbaar en toch gedurfd, zo zou je onze wijnkaart kunnen omschrijven. Alle wijnen zijn geselecteerd, geproefd en goedgekeurd door zoon Stijn, de sommelier van het huis. De wijnen worden dan ook met zorg bewaard in geklimatiseerde wijnkasten en op een professionele manier aan tafel geserveerd.
Onze wijnen hebben als doel de gerechten op een nog hoger niveau te tillen en dit alles tegen een aangename prijs.

Het aanbod bestaat uit zowel Franse als  niet-Franse wijnen. De Franse streken zijn herkenbaar en typerend maar de geselecteerde wijnhuizen zijn toch dat tikkeltje anders dan je verwachten zou.
De niet-Franse wijnen zijn gedurfder en verrassen je telkens weer. Ze overtreffen je verwachtingen en zijn zeker het proberen waard!

Reserveer nu

www.dekoetse.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.