Ons verhaal

onsverhaal

Jan en Martine startten als jonge gepassioneerde twintigers in 1979, in een verloren gegane hoeve, in deze schilderachtige omgeving. Al gauw werd dit restaurantje een referentie in de streek dat borg stond voor traditie en constante kwaliteit tegen een klantvriendelijke prijs.
De zaak werd geleidelijk aan uitgebreid en groeide uit tot een feestsalon annex restaurant/bistro met een eigentijds feestelijk karakter. Het interieur straalt warmte en gezelligheid uit en is het uitgelezen decor voor allerhande feestelijkheden.

onsverhaal2onsverhaal4

onsverhaal3

Ook de opvolging is verzekerd… Stijn en Heidi hebben eveneens, net als hun vader, een opleiding aan de hotelschool “Ter Duinen” genoten. Heidi specialiseerde zich verder in de Franse gastronomie en Stijn volgde een specialisatiejaar wijn- en drankenkennis. Stijn volgde ook nog een Bachelor opleiding in hotelmanagement aan het KHBO in Brugge en een Master opleiding in “hospitality management” aan de hoge hotelschool van Den Haag.

Gastvrouw Martine en schoonzoon Frederic staan U op een professionele wijze bij, zowel bij de voorbereiding als tijdens het evenement zelf. Ze waken dan ook nauwgezet over het slagen van uw evenement.

Voor het jaar 2000, onderging het etablissement een indrukwekkende renovatie: de vier vernieuwde zalen verhoogden de capaciteit tot 400 personen.
Een ingrijpende evolutie die de zaakvoerders Jan, Martine, Stijn en Heidi, konden realiseren dankzij een constante professionele toewijding tegenover hun gasten.

Dit professionele en familiale team beheerst de kunst van het harmoniseren: omgeving, interieur, product en presentatie…
Een bezoek aan feestsalons De Koetse wordt een ervaring, of liever een herinnering die eeuwig in het geheugen van uw genodigden gegrift blijft.

De keuken in feestsalons De Koetse, met chefs Jan en dochter Heidi, kan omschreven worden als een klassieke keuken, in een modern jasje gegoten. De basis voor onze gerechten is de Franse keuken waarbij de gedurfde en eigentijdse presentatie verzekerd wordt door de jongere generatie.

Het keukenteam werkt met pure, kwaliteitsvolle producten die seizoensgebonden zijn waarbij de klemtoon ligt op smaak en verfijning. Deze producten worden geserveerd op stijlvolle en vernieuwende borden met oog voor detail in onze presentatie. Gerechten kunnen eventueel gepersonaliseerd worden in overleg met onze gastvrouw en wij blinken dan ook uit in het organiseren van “feesten op maat”. Ieder evenement heeft zijn uniek imago waarbij de creativiteit van de chef telkens opnieuw heruitgevonden wordt.

 

www.dekoetse.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.